Δήλωση του ανεξάρτητου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Ρόκου για τις πρόσφατες δηλώσεις Τζιτζικώστα από την Παιονία.

“ Με αφορμή το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στην ΠΑΘΕ στον δήμο Παιονίας, με περίσσια υποκρισία ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας δηλώνει προς τους πολίτες της Περιφέρειας, «Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος»  στην εγκατάλειψη -μεταξύ τόσων άλλων καίριων υποδομών- και του οδικού δικτύου της ΠΚΜ.

Μόλις τρεις περίπου εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Τζιτζικώστας   «διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του» ενδιαφέρθηκε ξαφνικά για την οδική ασφάλεια των πολιτών της Περιφέρειας, κουνώντας μάλιστα το χέρι στην Πολιτεία για την μη υλοποίηση έργων.

Διερωτώμεθα ως απλοί πολίτες, ποιες είναι οι πιέσεις προς την Πολιτεία που όφειλε να ασκήσει ως Περιφερειάρχης εδώ και 13 χρόνια, για τον κλειστό αυτοκινητόδρομο Πολυκάστρου-Χαλάστρας? Πού είναι τελικά αυτά τα περιβόητα έργα υποδομών της Περιφέρειάς μας?

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μετά από τόσα χρόνια διοίκησης στην ΠΚΜ ο κ. Τζιτζικώστας, όχι μόνο δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητές του, όχι μόνο αδιαφορεί για την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής αλλά με έπαρση κοροϊδεύει τους συμπολίτες μας με φανφαρισμούς.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ΚΜ έχω επισημάνει από την πρώτη στιγμή με αυτοψίες, με αναρτήσεις στα social media και άρθρα στα ΜΜΕ το αποδομημένο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας. Ποιος είναι υπεύθυνος να μας δώσει μία απάντηση π.χ. για την πρόοδο της περιφερειακής οδού του Κιλκίς, που παραμένει στα συρτάρια εδώ και χρόνια?

Στο πρόγραμμά της «ΣΥΝ-εργασίας» μιλάμε μεταξύ άλλων για την ολοκλήρωση των περιφερειακών οδών οι οποίες εκκρεμούν επί σειρά ετών, όπως και σε αστική συγκοινωνία λογική έρευνα αυτών με τη δημιουργία λεωφόρων έκτακτης ανάγκης όπου δεν έχει προβλεφθεί σε οδούς όπως η Περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε για επενδύσεις για τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης, ανακατασκευής και επέκτασής του. Μιλάμε για επενδύσεις σε νέες οδικές υποδομές για τη σύνδεση απομακρυσμένων περιοχών και τη βελτίωση της πρόσβασης σε αστικά κέντρα και οικονομικά κέντρα

«Το επιτέλους να μπει τέλος» στην αδιαφορία και την αυθαιρεσία θα το πουν οι πολίτες στις 8 Οκτωβρίου

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ρόκος-Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.