Με τεράστια επιτυχία, σε ένα κατάμεστο Βελλίδειο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των 153 υποψ. περιφερειακών συμβούλων της ΣΥΝ-εργασίας.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/9) η επίσημη εκδήλωση της παρουσίασης των 153 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του ψηφοδελτίου της «ΣΥΝ-εργασίας», του ανεξάρτητου  υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασίλη Ρόκου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» έδωσαν το παρόν πολίτες από όλη την ΠΚΜ, επιχειρηματίες, πολιτικοί, καλλιτέχνες κα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Αναστασιάδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Κουριαννίδης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ο τέως καθηγητής ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ κ. Ευάγγελος Δημητριάδης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Δημήτρης Κούβελας, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του Κιλκίς (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης, ο Πρόεδρος Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κόκκας, ο πρώην βουλευτής κ. Αβραμίδης Γαβριήλ, ο κ. Herbst Peter Swen Herbst από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του Μονάχου, ο πρώην πρέσβης του ΟΗΕ κ. Νικολάου Γρηγόριος, ο πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά κ. Βασίλης Τσουμάρης.

Επίσης στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «ΣΥΝ-εργασίας» παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Β.Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Περβανάς, ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΚΕΔΙ κ. Ηλίας Καλιώρας, ο πρώην υποψήφιος Νομάρχης Κιλκίς κ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης κα.

 

Ο επικεφαλής της «ΣΥΝ-εργασίας» κ. Ρόκος  καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα όπου απηύθυνε τα ακόλουθα:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που ήρθατε όλοι σήμερα  να παρακολουθήσετε την ομιλία μας και την παρουσίαση των 153 υποψηφίων της ομάδας ΣΥΝ-εργασίας.

‘Έχουμε ένα όραμα.

Ένα όραμα για μία Μακεδονία η οποία θα είναι κοινωνικά δίκαιη. Μία Μακεδονία η οποία θα ανήκει στον λαό της και όχι στους πολιτικούς της. Μία Μακεδονία στην οποία θα συνεργαζόμαστε όλοι μεταξύ μας, έτσι ώστε να προωθούμε μία υγιής ανάπτυξη. Για να μπορέσει να αναπτυχθεί η Μακεδονία μας πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές. Πρέπει να πάρουμε πίσω τον πολιτισμό μας και πρέπει να τον αναδείξουμε μέσα από μία ορθή και αγαπητή διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Ρόκος.

«Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε. Μαζί θα ανεβάσουμε την Κεντρική Μακεδονία στη θέση που της αξίζει. Επιθυμώ να μεταλαμπαδεύσω αυτό το όραμα για μια δίκαιη κοινωνία. Επιτέλους να ανήκει στους πολίτες της, επιτέλους η Μακεδονία μας να γίνει ο φάρος του πολιτισμού και της ανάπτυξης σε όλη τη Μεσόγειο.», υπογράμμισε ο κ. Ρόκος.

Ο επικεφαλής της «ΣΥΝ-εργασίας» απευθύνθηκε και προς τη νέα γενιά δηλώνοντας: «Η νέα γενιά ξυπνάει, βγαίνει στους δρόμους και ανησυχεί. Είναι νεανική και κοινωνική πολιτισμική επανάσταση. Δεν είναι απλή διαδικασία: Το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει ψηφοδέλτιο με μέσο όρο ηλικίας 44 έτη, αποδεικνύει ότι η νέα γενιά θα κάνει την επανάσταση του τόπου μας».

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης τίμησε την μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές και πλημμύρες στη χώρα μας, όπως και την μνήμη των Ελλήνων εθελοντών που σκοτώθηκαν προσφάτως στην Λιβύη.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Βασίλη Ρόκου, ακολούθησε η προσφώνηση των 153 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που απαρτίζουν το  ισχυρό ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝ-εργασίας».

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του τραγουδιού της «ΣΥΝ-εργασίας», μία μουσική σύνθεση του διάσημου ράπερ Ταραξία (Γιώργος Γκόγκας). Τους στίχους του  ομώνυμου τραγουδιού υπογράφουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ταραξίας και ο κ. Ρόκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.