Ο υποψ. Περιφερειάρχης ΚΜ Βασίλης Ρόκος καλωσορίζει στην ομάδα της ΣΥΝ-εργασίας τον αξιότιμο πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ιωσηφίδη Κυριάκο

Μία ηχηρή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝ-εργασίας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος και η ΣΥΝ-εργασία καλωσορίζουν στην ομάδα, τον αξιότιμο πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ιωσηφίδη Κυριάκο και ιδρυτή της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Ελλάδος, ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κυριάκος Ιωσηφίδης είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου και πρώην διοικητικός υπάλληλος του ΙΚΑ Π.Αξιού. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει αφετηρία από το 1994, καθώς επί σειρά ετών έχει εκλεγεί στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στις δημοτικές ενότητες Αγίου Παύλου και Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Ιωσηφίδης διετέλεσε ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Άμυνας και Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ομοίως και του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης για θέματα του ποντιακού ελληνισμού και των παλιννοστούντων ομογενών.

Υπήρξε ο εμπνευστής και ιδρυτής της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Ελλάδος και κατέχει την θέση του επίτιμου προέδρου. Επίσης ο κ. Ιωσηφίδης, επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κορυφαίας οργάνωσης του ποντιακού ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και χοροδιδάσκαλος. Όπως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε).

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει τον κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.