Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας της ομάδας ΣΥΝ-εργασίας, Ερρίκος Πετιλόν, καλεσμένος στην εκπομπή «Με άποψη» της Βίκυς Μπαϊρακτάρη.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας της ομάδας ΣΥΝ-εργασίας, Ερρίκος Πετιλόν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Με άποψη» της Βίκυς Μπαϊρακτάρη.

Ο κ. Πετιλόν αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να ενταχθεί στην ομάδα της ΣΥΝ-εργασίας και να κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Βασίλη Ρόκο αλλά και τον μελλοντικό του ρόλο ως Τομεάρχη.

«Ο Βασίλης Ροκός με κέρδισε γιατί πρώτον είναι νέος. Είναι επιχειρηματίας, είναι αυτοσυντήρητος δηλαδή τα χρήματα που επενδύει, στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε όλοι μαζί, είναι δικά του . Δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να τον «αγοράσεις». Κι αυτό έπαιξε έναν ρόλο για μένα, πέρα από τον άνθρωπο τον Βασίλη τον Ρόκο, ο οποίος με κέρδισε με το πρόγραμμα της ΣΥΝ-εργασίας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα είναι απίστευτο, πάνω από 100 σελίδες. Έτσι ξεκίνησε η απόφασή μου να είμαι στην ομάδα της ΣΥΝ-εργασίας».

«Η ΣΥΝ-εργασία έχει από όλες τις παρατάξεις. Θα έλεγα ότι πρόκειται για μία ομάδα πολιτών και όχι πολιτικών που δεν μπαίνουν στην προσπάθεια με πολιτικές σημαίες», πρόσθεσε ο κ. Πετιλόν.

«Θα είμαι τομεάρχης Κοινωνικής Επανένταξης. Υπάρχουν ιδιωτικά κέντρα απεξάρτησης που δουλεύουν κάτω από την ομπρέλα των ΜΚΟ. Δεν υπάρχει τάξη, δεν υπάρχει νομοθεσία. Έχω ολοκληρώσει 22 κέντρα απεξάρτησης. Είναι απαραίτητο να υπάρχει μία επιτήρηση και μία επιτροπή, που θα ήθελα να την ορίσω γιατί έχω την εμπειρία.

Επιπλέον ο κ. Πετιλόν μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρόσφατα τραγικά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, τον ρόλο των σωφρονιστικών ιδρυμάτων και το παράδειγμα της Κύπρου, την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην παιδεία αλλά και την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Αν δεν ξεπουληθεί ολόκληρη  κι αν συνεχιστεί μία ανάπτυξη με προτεραιότητα το συμφέρον των Ελλήνων και της χώρας, τα πράγματα θα είναι υπέροχα».

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Πετιλόν στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://www.facebook.com/rokosvasilis/videos/826967212433717

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.