Πρόσκληση προς τους υποψήφιους Δημάρχους της ΠΚΜ απηύθυνε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ρόκος.

«Αγαπητοί υποψήφιοι Δήμαρχοι,

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, σας εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον αγώνα σας.

Σας γράφω ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για να εκφράσω την πρόθεσή μου να συνεργαστώ μαζί σας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Η Κεντρική Μακεδονία είναι μια όμορφη και ιστορική περιοχή με τεράστιο δυναμικό. Ωστόσο, αντιμετωπίζουμε επίσης μια σειρά από προκλήσεις, όπως η ανεργία, η φτώχεια η κλιματική αλλαγή και η εγκληματικότητα.

Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις αν συνεργαστούμε όλοι μαζί. Ως περιφερειάρχης,  δεσμεύομαι να συνεργαστώ με  όλους τους δημάρχους εκλεγμένους και μη,όλων των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας ασχέτως ιδεολογικής προέλευσης για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία μια καλύτερη περιοχή για όλους.

Δηλώνω το παρόν στο να συζητήσουμε για το κοινό καλό της κοινωνίας μας και την κοινωνική ευμάρεια. Στην κοινωνική αλληλεγγύη και στο καλό των συμπολιτών μας δεν χωρούν κόμματα, χρώματα και εγωισμοί.

Σας προσκαλώ να συνεργαστούμε όλοι μαζί για την προκοπή του τόπου μας και για το καλό της Μακεδονίας μας.

Επιπλέον, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε σε μια σειρά από συναντήσεις και συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και να βρούμε λύσεις.

Είμαι βέβαιος ότι, αν συνταχτούμε, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την περιοχή μας. Ας εργαστούμε μαζί για να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία μια καλύτερη περιοχή για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε για να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία να λάμψει ξανά και να γίνει ο φάρος του πολιτισμού και του εμπορίου σε όλη την Μεσόγειο.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να σας δω σύντομα.

 

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ρόκος

Ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This field is required.

This field is required.